Printanje majica je pravi hit

Tako na tržištu postoje razne marke i razni dućani gdje svatko može pronaći majicu za sebe, printanje majica je i dalje pravi hit. Mnogi se odlučuju za printanje majica s najdražim slikama ili tekstovima, a posebno je popularno i kod završavanja škole ili izrade majica za neke firme.

Printanje majica najpopularnije je kod kratkih majica
Printanje majica najpopularnije je kod kratkih majica

Tisak na majice izuzetno je popularan i kod darivanja dragih osoba ili obilježavanja nekih zanimljivih događaja, a sve o tome kako odabrati kvalitetan print i gdje izraditi majice najpovoljnije saznajte u nastavku teksta.

Printanje majica uvijek je popularno

Sve više popularno i dostupnije, printanje majica najpopularnije je kod kratkih majica. Kroz godine ovakve majice postale su i modno priznate, a ponuda proizvođača sukladno potražni je porasla. Prije odabira gdje ćete printati majicu bitno je provjeriti kvalitetu tiska, koja nije svugdje ista i ovisi o cijeni majica. Također, tisak većeg broja majica je znatno jeftiniji od tiska na komade.

Ako prvi puta planirate izraditi majicu po vlastitoj želi i želite da ispadne što kvalitetnije, morate se informirati o raznim tvrtkama koje nude ove usluge. Danas postoje i razni web shopovi na kojima preko aplikacije možete sami kreirati vlastitu majicu dodajući sliku ili tekst, te tako možete unaprijed vidjeti kako će ta majica izgledati. Osim toga, kupnja online je puno bolja opcija i zato što su majice nerijetko jeftinije i što će vam sve stići na kućnu adresu bez potrebe za odlaskom do neke fizičke prodavaonice.

Jeftina cijena tiska na majice

I dok dizajnerske majice koštaju znatno više i nemaju gotovo nikakve razlike osim samog znaka brenda, jeftina cijena tiska za majice i dalje je aktualna. Što je narudžba majica veća, to je cijena po jednoj majici manja, stoga je printanje majica izuzetno popularno i kod raznih tvrtki koje žele da im zaposlenici nose identičnu robu s istaknutim natpisom tvrtke.

Printanje majica sa izvirnim tekstom
Printanje majica sa izvirnim tekstom

Ako kreirate majicu za sebe, morate biti kreativni. Printane majice najčešće su smiješne ili motivirajuće ako sadrže tekst ili sliku, a ovisno o vašim zamislima možete i stvoriti majicu s nekom slikom. Kreiranjem vlastite majice uštedjet ćete novac i biti u potpunosti unikatni, sigurni da tijekom izlaska u grad nećete vidjeti desetero ljudi s istom majicom iz poznatog dućana.